YRITYS

Koneistus Vilco - luotettava koneistustoimittaja

Perheyrityksenä Koneistus Vilco Oy on toiminut luotettavana koneistusosien ja osakokonaisuuksien sopimusvalmistajana jo vuodesta 2001. Toimimme Kuusankoskella n. 1200 neliömetrin tiloissa hyvien kulkuyhteyksien päässä (Helsinki 140 km, Tampere 190 km, Jyväskylä 185 km, Joensuu 330 km). Yritys työllistää tällä hetkellä 10 henkilöä. Henkilökunta on erittäin motivoitunutta ja sitoutunutta.

Palvelut ja tuotteet

Valmistamme osia ja osakokonaisuuksia mm. dieselmoottoreihin, letkuventtiilehin ja -pumppuhin sekä kaivos- ja maanrakennuslaitteisiin. Osakokonaisuudet sisältävät esimerkiksi liukulaakereita, akseleita, hammastettuja osia sekä moottoreiden osia.

Asiakkaamme ovat sopimusasiakkaita, joiden osalta olemme tarvittaessa sitoutuneet myös tuotteiden varastointiin. Karkaisut, sinkitykset, keltapassivoinnit ja maalaukset hoituvat toimivan verkostomme kautta. Hoidamme myös osakokonaisuuksissa tarvittavien materiaalien hankinnan.

Asiakaslähtöisyys ja luotettavuus

Kansainväliset asiakkaamme arvostavat erityisesti toimitusvarmuuttamme sekä laatuamme, jotka ovat osa asiakaslähtöistä kokonaispalveluamme.